KSO Glorieux Sint-Bernarduscollege Technisch Instituut O.L.Vrouw Vrij Technisch Instituut Sint-Lucas Vrij Landelijk Instituut Oudenaarde
  Home
 
   

Pastoraal en opvoedingsproject

meer ...

  • THOMAS (= Theologie, Onderwijs en Multimedia: Actieve Samenwerking) is dé site voor iedereen die actief is in het katholiek onderwijs en begaan is met de geloofsopvoeding bij jongeren.
  • KERKNET biedt informatie over de Kerk in Vlaanderen. Met nieuwsberichten blijf je op de hoogte. Voor de jongeren werd een bijzondere site uitgewerkt 'Ja voor Jongeren'.
  • IPB (= Interdiocesaan Pastoraal Beraad) wil zoeken naar de betekenis, implicaties en uitwerking van christen- en kerk-zijn in onze samenleving. Op de site vind je naast informatie en links een'agora' en 'discussieforum'.
  • Op de vernieuwde portaalsite van het VSKO (= het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs) KOINe vind je heel wat initiatieven, zoals het maandblad FORUM, de impuls LEEFTOCHT, de nieuwsbrief VOOR OPVOEDINGSPROJECT EN PASTORAAL.
  • Warm aanbevolen is de website van de Interdiocesane Jeugddienst! Je vindt er momenteel een pak initiatieven voor een geslaagde vakantie. Zet je leerlingen op het spoor van deze elektronische vakantiekrant!

 

   
 
home   vorig scherm   contact   afdrukken   naar boven